Pelėdos uoksas

Prano Karlono kūryba

Kovas, 19


Kovas 2011
teka 06:28
leidžiasi 18:28
ilgumas 12.00

Pilnatis
14 mėnulio diena




19
ŠEŠTADIENIS
Juozapas Vilys Vilė Juozas
Šv. Juozapas, Pempės šventė
Kliento diena

Lenk medį kol jaunas
Dienos citata
Mes kalbame arba apie vaikų reikalus ir jų teises, arba apie pagyvenusių žmonių reikalus ir teises, bet jie visi gyvena ne kažkur Kosmose. Jie gyvena žemėje, gyvena šeimoje. Tenka pripažinti, kad neretai pasimeti. Atrodo, visos politikos teisingos, o rezultatas labai abejotinas. Matai, kad nepatenkinti ir vaikai, ir tėvai, ir pagyvenę žmonės. Žodžiu, visa Lietuva nepatenkinta.
Sako socialinės apsaugos ir darbo viceministrė A.Mikalauskaitė  

****************************************
***********************

http://g.delfi.lt//images/pix/205x130/b4d82a78/file43322677_bd733257.jpg
Pelėda
2011-03-19 14:30:40
Labas, dzūkula, noriu pasitarti, kad visišku bepročiu neatrodyčiau.
Turiu pradėjęs naujus "raštus", kurie su proza ir poezija manat, kad proza gali padėti pastarajai. Tačiau bėda ta, kad tenka prakalbinti jau ŽŽ buvusius posmus, tiesa, dažnai gerokai "patobulintus". Žinoma, galiu lengvai apsieiti be tokių tekstų pubilacijos svetainėje, tačiau- jeigu atvirai- šiais tekstai taikausi į naują knygelę ir bet kokią pastaba tampa ir parama man.
Ką manai apie tai?
Man labai būtų nesmagu, jeigu kažkas suprastų, jog užimu svetainę jau spausdintais kūrinėliais. Pradžioje maniau tyliai šį darbą daryti ir laukti kaip kas sureaguos, ir jeigu kas ne taip - pasiimti savo šmotkes ir nesirodyti su jomis publikos akyse. Tačiau šį kartą, kaip suvokiu, man svarbiau proza, kurios nepalyginamai daugiau ir kepama iš naujai maišytos tešlos.
Gal vieną kitą kūrinėlį padėti į stalčių, kad galima būtų pačiupinėti, kaip tai atrodo?
Taigi, kaip manai?

0 komentarai (-ų):