Pelėdos uoksas

Prano Karlono kūryba

Kovas, 18



Kovas 2011
teka 06:30
leidžiasi 18:26
ilgumas 11.56

Priešpilnis (pilnėja)
13 mėnulio diena





18
PENKTADIENIS
Kirilas Eimutis Eimutė Anzelmas Sibilė

Galva akmens nesudaužysi

Dienos citata
Pasakysiu, kad buvo išsakyta mintis, kad susitvarkėme su lenkais Kauno rajone, tai laikas susitvarkyti ir Vilniaus krašte. Pasakysiu, kad caro laiku nebuvo susitvarkyta, vokiečių okupacija nesusitvarkė, komunistai nesusitvarkė, taigi nesusitvarkysite ir jūs – mes stengsimės, kad mūsų valstybė būtų tikrai demokratiška.
Po balsavimo priėmus Švietimo įstatymo nuostatas pareiškė Lietuvos lenkų rinkimų akcijos atstovas J.Narkevičius  

****************************************
************************
kieta

2011-03-18 12:02:34 - [Trinti] - [Atsakyti]
Sveikas Pranai,
jei jau "išsidalinote" tai įdomu Jums ir kas kiek skaitė, mąstė, ką mąstė, taip jau yra bais' žmoniška - knieti bet kokia nuomonė, o aš neskubėjau , krimtau Jūsų mintis susipažindinėjau su Šklėriais , išsitiesiau žemėlapį....Reiktų daryti susiėjimą Jūsų knygos proga, va, vakar buvau S.Jesenino knygos rusų - lietuvių kalba (tokia pirma LIETUVOJE) pristatyme. Sudarytojas mano kolega, su kuriuo darbavomės kartu vienoje įstaigoje nuostabus žmogus Julius Jasaitis, o vertėjų daug: pats J.Jasaitis, J.Jakštas ir svarbiausia - Justinas Marcinkevičius, kuris nespėjo pamatyti tos knygos - puiki, skrupulingai surinkta..., o man 15 min. šalia J.Marcinkevičiaus su V.V. vertimais nupūtė visų visų kritiką Tą susitikimą reiktų aprašyti atskirai :)
Kai Žmogus didelis tai ir kitus priima, kaip stebuklą. Tokia stebuklinga Jūsų knyga savo spalvomis ir šriftu, pamalonina ir tokios sąsajos nutįsta, kad norisi lėkt į leidyklą su savais....Taip žmoniška kažką savą palikt.
Ačiū Jums.

0 komentarai (-ų):